文献
J-GLOBAL ID:200902172781284715
整理番号:95A0031142
牛肉ホモジネート及び筋しょうの貯蔵中におけるペプチド及び遊離アミノ酸量に及ぼす電気刺激の影響
Effects of Electrical Stimulation on the Peptide and Free Amino Acid Contents of Beef Homogenate and Sarcoplasma during Storage.
著者 (5件):
MIKAMI M
(Obihiro Univ., Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro-shi)
,
NAGAO M
(Obihiro Univ., Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro-shi)
,
SEKIKAWA M
(Obihiro Univ., Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro-shi)
,
MIURA H
(Obihiro Univ., Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro-shi)
,
HONGO Y
(Hokkaido Prefectural Shintoku Animal Husbandry Experimental, Hokkaido)
資料名:
Animal Science and Technology
(Animal Science and Technology)
巻:
65
号:
11
ページ:
1034-1043
発行年:
1994年11月
JST資料番号:
F0902A
ISSN:
0918-2365
CODEN:
NICKA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)