文献
J-GLOBAL ID:200902172837323506
整理番号:95A0848500
改良ヘッドスペース法を用いた鼻の奥のアロマのシミュレーション フレーバ放出へのだ液,温度,そしゃく及び油の影響の研究
Simulation of Retronasal Aroma Using a Modified Headspace Technique: Investigating the Effects of Saliva, Temperature, Shearing, and Oil on Flavor Release.
著者 (2件):
ROBERTS D D
(Cornell Univ., New York)
,
ACREE T E
(Cornell Univ., New York)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
43
号:
8
ページ:
2179-2186
発行年:
1995年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)