文献
J-GLOBAL ID:200902173376465962
整理番号:99A0553147
緑茶,ウーロン茶及び黒茶中のカテキン,没食子酸及びメチルキサンチンの調査
Survey of Catechins, Gallic Acid, and Methylxanthines in Green, Oolong, Pu-erh, and Black Teas.
著者 (5件):
LIN J-K
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
LIN C-L
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
LIANG Y-C
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
LIN-SHIAU S-Y
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
JUAN I-M
(Taiwan Tea Experiment Station, Taoyuan, TWN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
9
ページ:
3635-3642
発行年:
1998年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)