文献
J-GLOBAL ID:200902173387974877
整理番号:98A0144196
アンチョビー油の酵素的加水分解 高不飽和脂肪酸高含量のグリセリドの生産
Enzymatic Hydrolysis of Anchovy Oil: Production of Glycerides Enriched in Polyunsaturated Fatty Acids.
著者 (5件):
UESTUEN G
(Istanbul Technical Univ., Istanbul, TUR)
,
GUENER S
(Istanbul Technical Univ., Istanbul, TUR)
,
ARER G
(Istanbul Technical Univ., Istanbul, TUR)
,
TUERKAY S
(Istanbul Technical Univ., Istanbul, TUR)
,
ERCIYES A T
(Istanbul Technical Univ., Istanbul, TUR)
資料名:
Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology
(Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology)
巻:
68
号:
3
ページ:
171-186
発行年:
1997年12月
JST資料番号:
E0344C
ISSN:
0273-2289
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)