文献
J-GLOBAL ID:200902173783320880
整理番号:93A0580572
オレンジ,オレンジジュースやブロッコリからヒトが得るアスコルビン酸の生物的利用度は合成アスコルビン酸の利用度と同じ
The Bioavailability to Humans of Ascorbic Acid from Oranges, Orange Juice and Cooked Broccoli Is Similar to That of Synthetic Ascorbic Acid.
著者 (7件):
MANGELS A R
(Agricultural Research Serv., USDA, MD)
,
BLOCK G
(National Cancer Inst., MD)
,
FREY C M
(National Cancer Inst., MD)
,
PATTERSON B H
(National Cancer Inst., MD)
,
TAYLOR P R
(National Cancer Inst., MD)
,
NORKUS E P
(Our Lady of Mercy Medical Center, NY)
,
LEVANDER O A
(Agricultural Research Serv., USDA, MD)
資料名:
Journal of Nutrition
(Journal of Nutrition)
巻:
123
号:
6
ページ:
1054-1061
発行年:
1993年06月
JST資料番号:
E0050A
ISSN:
0022-3166
CODEN:
JONUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)