文献
J-GLOBAL ID:200902173787599471
整理番号:99A0690243
細菌のゲル形成多糖類であるカードランとゲランガムは,ラットの脂質代謝,盲腸発酵および糞中胆汁酸排せつ量において異なる効果を示す
Curdlan and Gellan Gum, Bacterial Gel-Forming Polysaccharides, Exhibit Different Effects on Lipid Metabolism, Cecal Fermentation and Fecal Bile Acid Excretion in Rats.
著者 (4件):
SHIMIZU J
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
WADA M
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
TAKITA T
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
INNAMI S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
45
号:
3
ページ:
251-262
発行年:
1999年06月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)