文献
J-GLOBAL ID:200902173884127983
整理番号:99A0252795
PCR法による肉種及び肉製品の鑑別に関する迅速簡便法
A quick and simple method for the identification of meat species and meat products by PCR assay.
著者 (7件):
MATSUNAGA T
(Japan Meat Processors Assoc., Tokyo, JPN)
,
CHIKUNI K
(National Inst. Animal Ind., Ibaraki, JPN)
,
TANABE R
(National Inst. Animal Ind., Ibaraki, JPN)
,
MUROYA S
(National Inst. Animal Ind., Ibaraki, JPN)
,
SHIBATA K
(Japan Meat Processors Assoc., Tokyo, JPN)
,
YAMADA J
(Japan Meat Processors Assoc., Tokyo, JPN)
,
SHINMURA Y
(Japan Meat Processors Assoc., Tokyo, JPN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
51
号:
2
ページ:
143-148
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)