文献
J-GLOBAL ID:200902173927939596
整理番号:99A0838166
ポルトガルワインのスチルベン類(trans-アストリンギン,cis-及びtrans-ピセイド,cis-及びtrans-レスベラトロール)の定量
Determination of Stilbenes(trans-Astringin, cis- and trans-Piceid, and cis- and trans-Resveratrol) in Portuguese Wines.
著者 (7件):
RIBEIRO DE LIMA M T
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
WAFFO-TEGUO P
(Univ. Bordeaux 2, Bordeaux, FRA)
,
TEISSEDRE P L
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
PUJOLAS A
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
VERCAUTEREN J
(Univ. Bordeaux 2, Bordeaux, FRA)
,
CABANIS J C
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
MERILLON J M
(Univ. Bordeaux 2, Bordeaux, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
7
ページ:
2666-2670
発行年:
1999年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)