文献
J-GLOBAL ID:200902174263692365
整理番号:97A0635987
澱粉の顕微鏡観察 新規レベルの澱粉粒組織の証拠
Microscopy of starch: evidence of a new level of granule organization.
著者 (3件):
GALLANT D J
(Inst. National de la Rech. Agronomique(INRA), Nantes, FRA)
,
BOUCHET B
(Inst. National de la Rech. Agronomique(INRA), Nantes, FRA)
,
BALDWIN P M
(Inst. National de la Rech. Agronomique(INRA), Nantes, FRA)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
32
号:
3/4
ページ:
177-191
発行年:
1997年03月
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)