文献
J-GLOBAL ID:200902174308810801
整理番号:97A0418749
2,4,6-トリブロモアニソール 包装食品のかび臭さの潜在的原因
2,4,6-Tribromoanisole: a Potential Cause of Mustiness in Packaged Food.
著者 (3件):
WHITFIELD F B
(CSIRO Div. Food Sci. and Technol., NSW, AUS)
,
HILL J L
(CSIRO Div. Food Sci. and Technol., NSW, AUS)
,
SHAW K J
(CSIRO Div. Food Sci. and Technol., NSW, AUS)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
3
ページ:
889-893
発行年:
1997年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)