文献
J-GLOBAL ID:200902174345881492
整理番号:01A0300735
コレステロール投与ラットのリポ蛋白質及び肝の過酸化に対するアスパラギン酸アルギニンを添加又は添加しない乳酸菌GG強化の作用に関する研究
Study of the effect of lactobacillus GG supplementation in combination with and without arginine aspartate on lipoproteins and liver peroxidation in cholesterol-fed rats.
著者 (4件):
BROCCALI G
(B T Biotecnica, Varese, ITA)
,
BERTI M
(B T Biotecnica, Varese, ITA)
,
PISTOLESI E
(B T Biotecnica, Varese, ITA)
,
CESTARO B
(Univ. Milan, ITA)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
51
号:
6
ページ:
475-482
発行年:
2000年11月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)