文献
J-GLOBAL ID:200902174890513620
整理番号:93A0718901
発酵水性食品中シリカゲルによる蛋白質の吸着
The adsorption of proteins in fermented aqueous food by silica gels.
著者 (3件):
ITO M
(Fuji-Davison Chemical Ltd., Miyazaki, JPN)
,
YAMAUCHI K
(Fuji-Davison Chemical Ltd., Miyazaki, JPN)
,
MATSUZAWA K
(Fuji-Davison Chemical Ltd., Miyazaki, JPN)
資料名:
Colloids and Surfaces. A. Physicochemical and Engineering Aspects
(Colloids and Surfaces. A. Physicochemical and Engineering Aspects)
巻:
74
号:
1
ページ:
107-113
発行年:
1993年07月06日
JST資料番号:
A0539B
ISSN:
0927-7757
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)