文献
J-GLOBAL ID:200902174977866049
整理番号:03A0058170
渋味に関連した,ペプチド存在下での脂質膜へのタンニンの吸着
Adsorption of Tannins on Lipid Membrane in the Presence of Peptides as Related to Astringency.
著者 (4件):
KANEDA H
(SAPPORO Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
WATARI J
(SAPPORO Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
TAKASHIO M
(SAPPORO Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
OKAHATA Y
(Tokyo Inst. Technol., Yokohama, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
67
号:
9
ページ:
3489-3492
発行年:
2002年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)