文献
J-GLOBAL ID:200902175135259230
整理番号:02A0430615
撹はん棒収着抽出(SBSE)及び熱脱着GC-MSによる飲料,食用酢,醤油,及び医薬部外品飲料中の保存料の同時定量
Simultaneous determination of preservatives in beverages, vinegar, aqueous sauces, and quasi-drug drinks by stir-bar sorptive extraction (SBSE) and thermal desorption GC-MS.
著者 (7件):
OCHIAI N
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Osaka, JPN)
,
SASAMOTO K
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Osaka, JPN)
,
TAKINO M
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Osaka, JPN)
,
YAMASHITA S
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Tokyo, JPN)
,
DAISHIMA S
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Tokyo, JPN)
,
HEIDEN A C
(Gerstel GmbH & Co. KG, Muelheim an der Ruhr, DEU)
,
HOFFMANN A
(Gerstel GmbH & Co. KG, Muelheim an der Ruhr, DEU)
資料名:
Analytical & Bioanalytical Chemistry
(Analytical & Bioanalytical Chemistry)
巻:
373
号:
1/2
ページ:
56-63
発行年:
2002年05月
JST資料番号:
E0425B
ISSN:
1618-2642
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)