文献
J-GLOBAL ID:200902175200880311
整理番号:99A0415142
サトウダイコンのペクチン及びトウモロコシふすまのヘテロキシランの成分としてのフェルラ酸とジフェルラ酸
Ferulic acid and diferulic acids as components of sugar-beet pectins and maize bran heteroxylans.
著者 (2件):
SAULNIER L
(Inst., National de la Recherche Agronomique, FRA)
,
THIBAULT J-F
(Inst., National de la Recherche Agronomique, FRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
79
号:
3
ページ:
396-402
発行年:
1999年03月01日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)