文献
J-GLOBAL ID:200902176135036164
整理番号:93A0662555
食肉の微生物学的,栄養学的,および構造的品質に対する電離放射線処理の影響
Effects of Ionizing Radiation Treatments on the Microbiological, Nutritional, and Structural Quality of Meats.
著者 (3件):
THAYER D W
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
,
FOX J B JR
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
,
LAKRITZ L
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
資料名:
ACS Symposium Series (American Chemical Society)
(ACS Symposium Series (American Chemical Society))
号:
528
ページ:
293-302
発行年:
1993年
JST資料番号:
H0588B
ISSN:
0097-6156
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
解説
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)