文献
J-GLOBAL ID:200902176144314975
整理番号:96A0754017
シイタケ子実体菌しゅう部由来のチロシナーゼアイソザイムの精製および諸性質の検討
Purification and Properties of Tyrosinase Isozymes from the Gill of Lentinus edodes Fruiting Body.
著者 (5件):
KANDA K
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
SATO T
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
ISHII S
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
ENEI H
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
EJIRI S
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
8
ページ:
1273-1278
発行年:
1996年08月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)