文献
J-GLOBAL ID:200902176255450720
整理番号:02A0449798
緑茶抽出物は食後の酸化状態の指標にのみ影響を及ぼす フラボノイドなし食事に対する抗酸化効果
Green tea extract only affects markers of oxidative status postprandially: Lasting antioxidant effect of flavonoid-free diet.
著者 (9件):
YOUNG J F
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
,
DRAGSTED L O
(Danish Veterinary and Food Administration, Soborg, DNK)
,
KALL M A
(Danish Veterinary and Food Administration, Soborg, DNK)
,
LOFT S
(Univ. Copenhagen, Copenhagen, DNK)
,
NIELSEN S E
(Danish Veterinary and Food Administration, Soborg, DNK)
,
MAYER B
(Technical Univ. Graz, Graz, AUT)
,
SKIBSTED L H
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
,
HUYNH-BA T
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
,
SANDSTROEM B
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
87
号:
4
ページ:
343-355
発行年:
2002年04月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)