文献
J-GLOBAL ID:200902176260720280
整理番号:01A1044357
アミロース濃度,蛋白質濃度及び官能特性のクラスタ分析によるコメ品種の分類
Categorizing Rice Cultivars Based on Cluster Analysis of Amylose Content, Protein Content and Sensory Attributes.
著者 (6件):
BETT-GARBER K L
(ARS, USDA, LA)
,
CHAMPAGNE E T
(ARS, USDA, LA)
,
MCCLUNG A M
(ARS, USDA, TX)
,
MOLDENHAUER K A
(Univ. Arkansas Rice Res. Extension Center, AR)
,
LINSCOMBE S D
(Louisiana State Univ. Rice Res. Station, LA)
,
MCKENZIE K S
(California Cooperative Rice Res. Foundation, CA)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
78
号:
5
ページ:
551-558
発行年:
2001年09月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)