文献
J-GLOBAL ID:200902176541995725
整理番号:98A0786774
エビ,イカ,およびタコの摂取がマウスの血清と肝臓脂質濃度に及ぼす影響
Effects of Dietary Shrimp, Squid and Octopus on Serum and Liver Lipid Levels in Mice.
著者 (5件):
TANAKA K
(Nagasaki Prefectural Women’s Junior Coll., Nagasaki, JPN)
,
SAKAI T
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
IKEDA I
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
IMAIZUMI K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SUGANO M
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
62
号:
7
ページ:
1369-1375
発行年:
1998年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)