文献
J-GLOBAL ID:200902176726539432
整理番号:93A0327143
水ベースの食品代用物中のビスフェノールAジグリシジエーテル(BADGE)の加水分解速度 食品へのBADGE型エポキシ樹脂の成分移行に基づく規則に対する意味
Kinetics of the hydrolysis of bisphenol A deglycidyl ether(BADGE) in water-based food simulants. Implications for legislation on the migration of BADGE-Type epoxy resins into foodstuffs.
著者 (5件):
LOSADA P P
(Univ. Santiago de Compostela, Santiago de Compostela (La Coruna), ESP)
,
LOZANO J S
(Univ. Santiago de Compostela, Santiago de Compostela (La Coruna), ESP)
,
ABUIN S P
(Gairesa, Lago-Valdovino (La Coruna), ESP)
,
MAHIA P L
(Univ. La Coruna, La Coruna (La Coruna), ESP)
,
GANDARA J S
(Univ. Vigo, Orense, ESP)
資料名:
Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry
(Fresenius' Journal of Analytical Chemistry)
巻:
345
号:
7
ページ:
527-532
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
E0425A
ISSN:
0937-0633
CODEN:
FJACES
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)