文献
J-GLOBAL ID:200902176766290798
整理番号:99A1042884
リノール酸乳濁液とりん脂質二分子層中での野菜抽出物の酸化防止活性の評価
Evaluation of antioxidative activity of vegetable extracts in linoleic acid emulsion and phospholipid bilayers.
著者 (5件):
AZUMA K
(National Res. Inst. Vegetables, Mie, JPN)
,
IPPOUSHI K
(National Res. Inst. Vegetables, Mie, JPN)
,
ITO H
(National Res. Inst. Vegetables, Mie, JPN)
,
HIGASHIO H
(National Res. Inst. Vegetables, Mie, JPN)
,
TERAO J
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
79
号:
14
ページ:
2010-2016
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)