文献
J-GLOBAL ID:200902177141410252
整理番号:02A0329633
ユニバーサル予備増強ブロスを用いたりんご酒及びりんごジュースからのサルモネラ属の回収率強化
Enhanced Recovery of Salmonella from Apple Cider and Apple Juice with Universal Preenrichment Broth.
著者 (4件):
HAMMACK T S
(Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration, DC)
,
JOHNSON M L
(Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration, DC)
,
JACOBSON A P
(Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration, DC)
,
ANDREWS W H
(Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration, DC)
資料名:
Journal of AOAC International
(Journal of AOAC International)
巻:
85
号:
2
ページ:
384-387
発行年:
2002年03月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
1060-3271
CODEN:
JAINEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)