文献
J-GLOBAL ID:200902177179079924
整理番号:00A0923990
米(Oryza sativa)はい芽を用いたγ-アミノ酪酸の酵素的製造
Enzymatic Production of γ-Aminobutyric Acid Using Rice(Oryza sativa) Germ.
著者 (4件):
OHTSUBO S
(Niigata Prefectural Food Res. Center, Niigata, JPN)
,
ASANO S
(Niigata Prefectural Food Res. Center, Niigata, JPN)
,
SATO K
(Niigata Prefectural Food Res. Center, Niigata, JPN)
,
MATSUMOTO I
(Niigata Prefectural Food Res. Center, Niigata, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
6
号:
3
ページ:
208-211
発行年:
2000年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)