文献
J-GLOBAL ID:200902177348532668
整理番号:02A0865789
酵母加水分解物SCP-20の生理学的効果
Physiological effects of yeast hydrolysate SCP-20.
著者 (5件):
YU K W
(Chongju National Coll. Sci. and Technol., Chungbuk, KOR)
,
KIM J M
(Neurotide LTD, Chunchon, KOR)
,
OH S H
(Ansan Coll. Technol., Ansan, KOR)
,
CHANG U J
(Dongduk Women’s Univ., Seoul, KOR)
,
SUH H J
(Korea Univ., Seoul, KOR)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
35
号:
9
ページ:
879-884
発行年:
2002年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)