文献
J-GLOBAL ID:200902177430065954
整理番号:93A0310514
ペクチン-カルシウム系の状態図 メチル化度の異なるペクチンのゲル化に対するpH,イオン強度および温度の影響
Phase diagrams of pectin-calcium systems. Influence of pH, ionic strength, and temperature on the gelation of pectins with different degrees of methylation.
著者 (3件):
GARNIER C
(Inst. National de la recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
AXELOS M A V
(Inst. National de la recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
THIBAULT J-F
(Inst. National de la recherche Agronomique, Nantes, FRA)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
240
ページ:
219-232
発行年:
1993年02月24日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)