文献
J-GLOBAL ID:200902177453977195
整理番号:99A0553139
大豆蛋白質の加熱形成ゲルの構造特性に対するイオン強度及びpHの影響
Structural Properties of Heat-Induced Soy Protein Gels As Affected by Ionic Strength and pH.
著者 (2件):
PUPPO M C
(Univ. Nacional de La Plata(UNLP), La Plata, ARG)
,
ANON M C
(Univ. Nacional de La Plata(UNLP), La Plata, ARG)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
9
ページ:
3583-3589
発行年:
1998年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)