文献
J-GLOBAL ID:200902177515987915
整理番号:02A0916136
前世紀の終わりまでの日本における食物繊維摂取の傾向
Trends in dietary fiber intake in Japan over the last century.
著者 (8件):
NAKAJI S
(Hirosaki Univ. School of Medicine, Hirosaki, JPN)
,
SUGAWARA K
(Hirosaki Univ. School of Medicine, Hirosaki, JPN)
,
SAITO D
(Hirosaki Univ. School of Medicine, Hirosaki, JPN)
,
YOSHIOKA Y
(Hirosaki Univ. School of Medicine, Hirosaki, JPN)
,
MACAULEY D
(Univ. Ulster, Newtownabbey, GBR)
,
BRADLEY T
(Univ. Ulster, Newtownabbey, GBR)
,
KERNOHAN G
(Univ. Ulster, Newtownabbey, GBR)
,
BAXTER D
(Univ. Ulster, Newtownabbey, GBR)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
41
号:
5
ページ:
222-227
発行年:
2002年10月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)