文献
J-GLOBAL ID:200902177549758508
整理番号:01A0630688
発酵食品の抗アレルギー作用 乳酸菌の重要な免疫調節機構か?
Anti-allergy properties of fermented foods: An important immunoregulatory mechanism of lactic acid bacteria?
著者 (3件):
CROSS M L
(Massey Univ., Palmerston North, NZL)
,
STEVENSON L M
(Massey Univ., Palmerston North, NZL)
,
GILL H S
(Massey Univ., Palmerston North, NZL)
資料名:
International Immunopharmacology
(International Immunopharmacology)
巻:
1
号:
5
ページ:
891-901
発行年:
2001年05月
JST資料番号:
T0026B
ISSN:
1567-5769
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)