文献
J-GLOBAL ID:200902177822249808
整理番号:00A0069343
真空-マイクロ波乾燥及び空気乾燥のスイートバジル(Ocimum basilicum L.)のフレーバ揮発性物質及び物理的性質
Flavor Volatiles and Physical Properties of Vacuum-Microwave- and Air-Dried Sweet Basil (Ocimum basilicum L.).
著者 (4件):
YOUSIF A N
(Univ. British Columbia, British Columbia, CAN)
,
SCAMAN C H
(Univ. British Columbia, British Columbia, CAN)
,
DURANCE T D
(Univ. British Columbia, British Columbia, CAN)
,
GIRARD B
(Pacific Agri-Food Res. Center, Agriculture and Agri-Food Canada, British Columbia, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
11
ページ:
4777-4781
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)