文献
J-GLOBAL ID:200902177921906160
整理番号:98A0037175
食品への添加剤として許可された抗真菌薬含有量の評価及び日本の1994年度における行政検査結果から推定した一日摂取量
Evaluation of the Contents of Antifungal Agents Allowed as Food Additives in Foods and the Daily Intake Deduced from the Results of the Official Inspection in Japan in Fiscal Year 1994.
著者 (5件):
ISHIWATA H
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
NISHIJIMA M
(Tokyo Metropolitan Res. Lab. Public Health, Tokyo, JPN)
,
FUKASAWA Y
(Yamanashi Inst. Public Health, Kofu-shi, JPN)
,
ITO Y
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya-shi, JPN)
,
YAMADA T
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
資料名:
食品衛生学雑誌
(Food Hygiene and Safety Science)
巻:
38
号:
5
ページ:
296-306
発行年:
1997年10月
JST資料番号:
G0622A
ISSN:
0015-6426
CODEN:
SKEZAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)