文献
J-GLOBAL ID:200902178060323742
整理番号:96A0409513
普通トウモロコシ,ワキシートウモロコシ,ダルワキシートウモロコシ,アミロメイズVの澱粉の構造と理化学的特性に及ぼす湿熱処理の影響
The Effect of Heat-Moisture Treatment on the Structure and Physicochemical Properties of Normal Maize, Waxy Maize, Dull Waxy Maize and Amylomaize V Starches.
著者 (2件):
HOOVER R
(Memorial Univ. Newfoundland St John’s, NF, CAN)
,
MANUEL H
(Memorial Univ. Newfoundland St John’s, NF, CAN)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
23
号:
2
ページ:
153-162
発行年:
1996年03月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)