文献
J-GLOBAL ID:200902178223335883
整理番号:99A0035082
餌料中の(n-9),(n-6)及び(n-3)脂肪酸がラット赤血球の膜脂質組成及び形態に及ぼす影響
Effect of dietary (n-9), (n-6) and (n-3) fatty acids on membrane lipid composition and morphology of rat erythrocytes.
著者 (7件):
ESCUDERO A
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
GARCIA J M
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
SUAREZ M D
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
HORTELANO P
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
PERIAGO J L
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
MONTILLA J C
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
SANCHEZ-QUEVEDO M C
(Univ. Granada, Granada, ESP)
資料名:
Biochimica et Biophysica Acta
(Biochimica et Biophysica Acta)
巻:
1394
号:
1
ページ:
65-73
発行年:
1998年10月02日
JST資料番号:
B0207A
ISSN:
0005-2728
CODEN:
BBBMBS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)