文献
J-GLOBAL ID:200902178544253013
整理番号:01A0079913
肉製品におけるコレステロール酸化と加工前の亜硝酸ナトリウム及びリンゴポリフェノール添加のよるその調節
Cholesterol Oxidation in Meat Products and Its Regulation by Supplementation of Sodium Nitrite and Apple Polyphenol before Processing.
著者 (4件):
OSADA K
(Hirosaki Univ., Aomori, JPN)
,
HOSHINA S
(Hirosaki Univ., Aomori, JPN)
,
NAKAMURA S
(Hirosaki Univ., Aomori, JPN)
,
SUGANO M
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
9
ページ:
3823-3829
発行年:
2000年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)