文献
J-GLOBAL ID:200902178719967235
整理番号:00A0301136
ヤーコンジュースの清澄化,脱色,脱臭及びフラクトオリゴ糖含量に及ぼす粉末活性炭処理の影響
Effects of activated carbon powder treatment on clarification, decolorization, deodorization and fructooligosaccharide content of yacon juice.
著者 (4件):
本堂正明
(北海道食品加工研セ)
,
中野敦博
(北海道食品加工研セ)
,
奥村幸広
(北海道食品加工研セ)
,
山木携
(北海道食品加工研セ)
資料名:
日本食品科学工学会誌
(Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology)
巻:
47
号:
2
ページ:
148-154
発行年:
2000年02月15日
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
1341-027X
CODEN:
NSKKEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)