文献
J-GLOBAL ID:200902178722068578
整理番号:02A0185002
磨砕ごま(tehineh)のレオロジー的特徴づけ
Rheological characterization of milled sesame(tehineh).
著者 (3件):
ABU-JDAYIL B
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
AL-MALAH K
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
ASOUD H
(Univ. Erlangen-Nuernberg, Erlangen, DEU)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
16
号:
1
ページ:
55-61
発行年:
2002年01月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)