文献
J-GLOBAL ID:200902179570933851
整理番号:00A0606969
ヤマイモ塊茎からのキチナーゼアイソザイムの比較 キチナーゼの溶菌活性を制御する酵素的因子
Comparison of Chitinase Isozymes from Yam Tuber. Enzymatic Factor Controlling the Lytic Activity of Chitinases.
著者 (6件):
ARAKANE Y
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
HOSHIKA H
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
KAWASHIMA N
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
FUJIYA-TSUJIMOTO C
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
SASAKI Y
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
KOGA D
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
64
号:
4
ページ:
723-730
発行年:
2000年04月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)