文献
J-GLOBAL ID:200902180217361494
整理番号:97A1021588
鶏卵の加工技術的特性に及ぼす改良された卵黄油脂肪酸組成の影響
Influence of a modified fatty acid profile of egg yolk fat on technological properties of hen’s eggs.
著者 (4件):
BRETTSCHNEIDER J G
(Martin Luther Univ. Halle-Wittenberg, DEU)
,
JEROCH H
(Martin Luther Univ. Halle-Wittenberg, DEU)
,
DAENICKE S
(Martin Luther Univ. Halle-Wittenberg, DEU)
,
PIKUL J
(Agricultural Univ. Poznan, POL)
資料名:
Fett/Lipid
(Fett/Lipid)
巻:
99
号:
10
ページ:
362-364
発行年:
1997年10月
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
0931-5985
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)