文献
J-GLOBAL ID:200902180410339633
整理番号:97A0732890
食品の改造とその食品系への応用 II オルニチルタウリン塩酸塩およびその関連化合物を用いた減塩醤油の調製
Remodeling of Foodstuffs and Their Application to Food Systems. Part II. Further Studies on the Preparation of Low Sodium Chloride-containing Soy Sauce by Using Ornithyltaurine Hydrochloride and Its Related Compounds.
著者 (5件):
KURAMITSU R
(Akashi Coll. Technol., Hyogo, JPN)
,
SEGAWA D
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
NAKAMURA K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
MURAMATSU S
(Tenyo Takeda Co., Ltd., Yamanashi, JPN)
,
OKAI H
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
7
ページ:
1163-1167
発行年:
1997年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)