文献
J-GLOBAL ID:200902180435237142
整理番号:94A0245349
加熱調理された豚挽肉のWOF(warmed over flavor)発生防止策としてのローズマリー(Rosmarinus officinalis L.)とMA(modified atmosphere)包装の組合せ効果
The combined effect of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) and modified atmosphere packaging as protection against warmed over flavour in cooked minced pork meat.
著者 (4件):
HUISMAN M
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
,
MADSEN H L
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
,
SKIBSTED L H
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
,
BERTELSEN G
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Frederiksberg, DNK)
資料名:
Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. Food Research and Technology
(Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. Food Research and Technology)
巻:
198
号:
1
ページ:
57-59
発行年:
1994年01月
JST資料番号:
E0437A
ISSN:
1431-4630
CODEN:
ZLUFAR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)