文献
J-GLOBAL ID:200902180529029438
整理番号:02A0573758
エソ筋原繊維の脱水に伴う変性と水の状態に及ぼすナンキョクオキアミ蛋白質加水分解物の影響
Effect of protein hydrolysate from Antarctic krill meat on the state of water and denaturation by dehydration of lizard fish myofibrils.
著者 (3件):
ZHANG N
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
YAMASHITA Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
NOZAKI Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
68
号:
3
ページ:
672-679
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)