文献
J-GLOBAL ID:200902181350833311
整理番号:98A0410882
バレンシアレートオレンジの新鮮な手搾りジュース中のきゅう覚活性揮発分の匂い希釈法による同定
Identification of the Most Odour-active Volatiles in Fresh, Hand-extracted Juice of Valencia Late Oranges by Odour Dilution Techniques.
著者 (2件):
HINTERHOLZER A
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
SCHIEBERLE P
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
13
号:
1
ページ:
49-55
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)