文献
J-GLOBAL ID:200902181752622260
整理番号:00A0759755
果物及び野菜中のアスコルビン酸及びデヒドロアスコルビン酸の定量のために酵素的にバリデートした液体クロマトグラフ法
Enzymatically validated liquid chromatographic method for the determination of ascorbic and dehydroascorbic acids in fruit and vegetables.
著者 (4件):
GOEKMEN V
(Hacettepe Univ., Ankara, TUR)
,
KAHRAMAN N
(Hacettepe Univ., Ankara, TUR)
,
DEMIR N
(Hacettepe Univ., Ankara, TUR)
,
ACAR J
(Hacettepe Univ., Ankara, TUR)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
881
号:
1/2
ページ:
309-316
発行年:
2000年06月09日
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)