文献
J-GLOBAL ID:200902181809165848
整理番号:97A0391649
コーンアミロースの熱的性質におよぼす脂肪酸の影響
Thermal Properties of Corn Amylose Incorporating or with Added Free Fatty Acid.
著者 (3件):
AKUZAWA S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
AWAYAMA S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
KAWABATA A
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
3
ページ:
487-490
発行年:
1997年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)