文献
J-GLOBAL ID:200902181869604999
整理番号:01A0827450
タマネギ鱗茎(Allium cepa)とアスパラガス若茎(Asparagus officinalis)の家庭内加工 フラボノール含量と抗酸化状態に及ぼす影響
Domestic Processing of Onion Bulbs (Allium cepa) and Asparagus Spears (Asparagus officinalis): Effect on Flavonol Content and Antioxidant Status.
著者 (2件):
MAKRIS D P
(Mediterranean Agronomic Inst. Chania(MAICh), Chania, GRC)
,
ROSSITER J T
(Univ. London, Kent, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
7
ページ:
3216-3222
発行年:
2001年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)