文献
J-GLOBAL ID:200902182330289298
整理番号:95A0485213
混合培養による乳酸菌発酵液の抗変異原活性
Antimutagenic Activity of the Milk Fermented by Mixed-Cultured with Various Lactic Acid Bacteria and a Yeast.
著者 (8件):
TAMAI Y
(Ehime Univ., Ehime)
,
OISHI H
(Ehime Univ., Ehime)
,
NAKAGAWA I
(Ehime Univ., Ehime)
,
WATANABE Y
(Ehime Univ., Ehime)
,
SHINMOTO H
(National Food Res. Inst., Ibaraki)
,
KUWABARA Y
(Shikoku Milk Product Co. Ltd., Ehime)
,
YAMATO K
(Shikoku Milk Product Co. Ltd., Ehime)
,
NAGAI S
(Shikoku Milk Product Co. Ltd., Ehime)
資料名:
日本食品科学工学会誌
(Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology)
巻:
42
号:
5
ページ:
383-387
発行年:
1995年05月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
1341-027X
CODEN:
NSKKEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)