文献
J-GLOBAL ID:200902183635223935
整理番号:99A0562781
食道癌と胃癌に対するニンニク野菜の予防効果 中国チヤンスー省における高発生地域の同時症例-対照研究
Protective Effect of Allium Vegetables against Both Esophageal and Stomach Cancer: A Simultaneous Case-referent Study of a High-epidemic Area in Jiangsu Province, China.
著者 (5件):
GAO C-M
(Cancer Inst. Jiangsu Province, Nanjing, CHN)
,
TAKEZAKI T
(Aichi Cancer Center Res. Inst., Nagoya)
,
DING J-H
(Cancer Inst. Jiangsu Province, Nanjing, CHN)
,
LI M-S
(Cancer Inst. Yangzhong City, Yangzhong, CHN)
,
TAJIMA K
(Aichi Cancer Center Res. Inst., Nagoya)
資料名:
Japanese Journal of Cancer Research
(Japanese Journal of Cancer Research)
巻:
90
号:
6
ページ:
614-621
発行年:
1999年06月30日
JST資料番号:
F0633A
ISSN:
0910-5050
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)