文献
J-GLOBAL ID:200902184091204172
整理番号:98A0056925
日本産ブドウにて醸造された市販ワインに含まれるリスベラトロール,パイシードおよびそれらの異性体含量
Contents of Resveratrol, Piceid, and Their Isomers in Commercially Available Wines Made from Grapes Cultivated in Japan.
著者 (4件):
SATO M
(Mercian Corp., Fujisawa, JPN)
,
SUZUKI Y
(Mercian Corp., Fujisawa, JPN)
,
OKUDA T
(Yamanashi Univ., Kofu, JPN)
,
YOKOTSUKA K
(Yamanashi Univ., Kofu, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
11
ページ:
1800-1805
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)