文献
J-GLOBAL ID:200902184518401608
整理番号:93A0397423
ゲル浸透クロマトグラフィーとメチル化分析によるエクストルージョン加工で生じた澱粉破砕の測定
Assessment of Extrusion-Induced Starch Fragmentation by Gel-Permeation Chromatography and Methylation Analysis.
著者 (3件):
RODIS P
(Rutgers Univ., New Brunswick)
,
WEN L-F
(Rutgers Univ., New Brunswick)
,
WASSERMAN B P
(Rutgers Univ., New Brunswick)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
70
号:
2
ページ:
152-157
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)