文献
J-GLOBAL ID:200902184580873745
整理番号:02A0058256
2温度で予備糊化した澱粉を添加した魚肉ゲルにおけるすり身蛋白質と澱粉の弾性係数
Elastic Modulus of Surimi Protein and Starch in Fish-Meat Gel with Added Starch Pregelatinized at 2 Temperatures.
著者 (3件):
KONG C S
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
TASHIRO Y
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
OGAWA H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
66
号:
8
ページ:
1138-1142
発行年:
2001年10月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)